De kat van freud

Quote Freud: "Time spent with cats is never wasted"

meningsverschil - communicatie - Je online coach.

Het is niet altijd even gemakkelijk: communicatie. De één ziet dingen soms nét even anders dan jij. Hoe zorg je ervoor dat je toch op 1 lijn blijft staan? Hoe kun je aan de ander duidelijk maken hoe jij de dingen ziet – of beter nog: zou willen zien – zonder dat deze zich meteen aangevallen voelt? Hoe doorbreek je vaste patronen en kun je op een goede manier duidelijk maken aan de ander wat je wil, of juist niet wil?

.

Wil jij leren hoe je jouw boodschap goed over kunt brengen? Bijvoorbeeld je leidinggevende durven vertellen dat je moeite hebt met de manier waarop hij/zij je aanspreekt op dingen? Of wil je aan je partner duidelijk maken dat je behoefte hebt aan een andere rolverdeling wat betreft de zorgtaken? Kortom: behoefte aan praktische tips en handige strategieën? www.jeonlinecoach.nl

Je online coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Home